Tato sekce webových stránek obsahuje nabídku alkoholických nápojů, pro vstup musíte být starší 18cti let.
Ještě mi nebylo 18 let Je mi více než 18 let

N.E.R Rezerva GV 0,75l jakostní víno známkové 2016

červené víno

Doprava zdarma po celé ČR od 2 000,00 Kč
Vaše cena 519,00 Kč
Skladem > 100ks

 
Neronet
 
Fermentace v nerezových tancích a následné zrání v dřevěných sudech typu barrique
 
Robustní víno temné červeno fialové barvy, ve kterém můžete najít celé spektrum vyzrálého černého ovoce spolu s pepřem, kakaovými boby a kouřem. Víno zrálo 12 měsíců v sudech z francouzského dubu typu barrique a následně nejméně 36 měsíců na láhvi. Potenciál zrání 10-15 let.

Řada Grand Vin (GV) rodinného vinařství Hrabal - světový styl plných vín z Moravy.
 
Kořenitá masa, zvěřina (srnčí, jelen, daněk), černá čokoláda, doutník
Kategorie:

Jakostní třída:
jakostní vína
Objem:
0,75 l
Zbytkový cukr:
suché - 0.1 g/l
Kyseliny:
5.5 g/l
Extrakt:
30.6 g/l
Obsah alkoholu:
13 % obj.
Země původu:
Česká republika
Region:
Morava
Podoblast:
Velkopavlovická
Vinařská obec:
Velké Bílovice
Viniční trať:
Přední hora

Dále nabízíme

 
Modrý Portugal MW 0,75l moravské zemské víno 2017

červené víno

Objem
0,75 l
Zbytkový cukr
suché
Skladem > 160ks
115,00 Kč
 
Cabernet Moravia MW 0,75l moravské zemské víno 2018

červené víno

Objem
0,75 l
Zbytkový cukr
suché
Skladem > 160ks
125,00 Kč
 
Svatovavřinecké barrique 0,75l pozdní sběr 2016

červené víno

Objem
0,75 l
Zbytkový cukr
suché
Skladem > 160ks
279,00 Kč
 
Dornfelder Carpe Diem 0,75l moravské zemské víno 2018

červené víno

Objem
0,75 l
Zbytkový cukr
suché
Skladem > 140ks
139,00 Kč
 
N.E.R Rezerva GV boutique 0,75l jakostní víno známkové 2009

červené víno

Objem
0,75 l
Zbytkový cukr
suché
Skladem > 110ks
699,00 Kč
 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Najdete nás i na MALL.CZ

Obchodní pormínky | Ochrana osobních údajů | Platební metody